Учешће на ,,Шестим окружним стручним сусретима – медицинска сестра васпитач као део заједнице учења и учесник у планирању промена у васпитно-образовној пракси“

У суботу, 11. 2. 2023. наша установа учествовала је на ,,Шестим окружним стручним сусретима – медицинска сестра васпитач као део заједнице учења и учесник у планирању промена у васпитно-образовној пракси“ у Крагујевцу – Медицинска школа са домом ученика ,,Сестре Нинковић“.

Директорка Ј. Томић, педагог К. Миладиновић са медицинским сестрама васпитачима С. Достанић, А. Тодоровић, Б. Мујковић и Д. Радовановић присуствовале су пленарном раду, отварању конференције и уводним излагањима.

Ради унапређивања излагања презентација и могућности увида и заједничког учења учесника на скупу и подстицања критичке рефлексије, организован је рад у сесијама.

Наше медицинске сестре васпитачи уз подршку педагога презентовале су рад у првој дискусионој групи ,,Рефлексије из улоге медицинске сестре васпитача у заједничком развијању игре у јаслама“. Водитељ је била Ана Којић, педагог ПУ ,,Бошко Буха“ Београд и организациони одбор Биљана Мујковић.

Share Button