Презентација ,,Година узлета“ локалној заједници

Дана 15.6.2022. године од 10.00 часова, у нашој установи, директор и педагог презентовале су нове Основе програма и почетак примене нове концепције у пракси представницима институција локалне заједнице.

Присутни: представник СО Лапово, начелник финансија, директори Основне и Средње школе, као и директор Културно-туристичког центра, представник Центра за социјални рад, представници предузећа ЈКСП Морава, представници фирме Кроношпан, чланови Управног одбора, колектив установе.

Директор је поздравила присутне и пожелела им добродошлицу, заједно са педагогом упознале су присутне са основним карактеристикама нове концепције. Педагог је приказала кроз презентацију како је изгледао почетак промена у нашој установи, промене у уређењу простора и почетак реализације теме/пројеката у свим васпитним и јасленим групама.

Присутни су били заинтересовани да на крају презентовања се укључе у дискусију и поделе са нама позитивне утиске о презентацији. Исказали су добру вољу да нам буду партнери у ,,Годинама узлета“.

Након презентација, директорка је позвала присутне да се послуже у трпезарији. За послужење, декорацију, поред особља из кухиње, домара, заслужни су и сестра на превентиви и васпитачи. Заједничким снагама смо се потрудили да се наши гости осећају пријатно и добродошло.

Share Button