Представа за децу ,,Цеца Переца и мудри посластичар Пеца”

Позориштанце „Јеленица“ из Београда извело је у уторак, 17. маја 2022. године у сали ПУ ,,Наша младост“ у Лапову представу за децу ,, Цеца Переца и мудри посластичар Пеца”.
Пеца и њена сестра Цврчка држе посластичарницу и праве најлепше колаче и торте. Уживају у спремању и увек их зачине са мало магије. Међутим у граду постоји још једна посластичарница, чија је власница Мармелада. Она покушава на разне начине да им упропасти колаче и да уништи њихову посластичарницу. У град стиже и мудри посластичар Пеца да поклони свој тајни рецепт, стар сто педесет хиљада година и новчану награду посластичарници која прави лепше и интересантније колаче. Мармелада покушава да украде тајни рецепт, а затим у Цецину торту убацује бибер, киселе краставчиће и со, надајући се да ће освојити новчану награду и постати најбогатија и најславнија. Кроз даљи ток представе, она схвата да новац није најважнији, да су од њега много важнији пријатељство, љубав и доброта”.
У представи играју: Јелена Ковач Кркић, Даница Радуловић, Андрија Ковач и Ђурђа Павловић. Музику и тон потписује Саша Вуковић. Сценографију је урадила Љиљана Николић, а костим Маја Станковић.

Share Button