Новогодишња манифестација у нашој установи

Пратећи Основе програма ,,Године узлета“ и у складу са нашом традицијом реализована је Новогодишња манифестација у последњој недељи месеца децембра, 2022. године.

У Културно-туристичком центру ,,Стефан Немања“, 24. 12. 2022. године у 17.00 часова, у сарадњи са ,,Колом српских сестара“ реализована је приредба поводом обележавања празника Материце. Из наше установе на приредби учествовала су деца из целодневне васпитне групе са васпитачима, као и деца из мешовитих васпитних група. Деца су уживала у плесу и песми и са радошћу заједно са васпитачима увеличали највећи хришћански празник мајки и жена.

27. 12. 2022. године, са почетком у 10.00 часова, реализован је Хуманитарни новогодишњи вашар. Деца су заједно са родитељима, бакама, декама и васпитачима данима на радионицама правили креативне продукте који су на вашару красили богате штандове. Хуманитарној акцији придружили су нам се и партнери из ОШ ,,Светозар Марковић“ и СШ у Лапову, деца са својим наставницима продавали су своје продукте и сакупљен новац такође донирали намењеној деци у хуманитарне сврхе.  

28. 12. 2022. године, Установа је организовала заједно са партнерима донаторима поделу пакетића сваком детету које похађа нашу установу. Организовано је и фотографисање васпитних и јаслених група са Деда Мразом, као и фотографисање колектива. Реализована је и представа за сву децу из вртића и колектив установе, под називом ,,Путовање у земљу Деда Мразова“ деце из мешовитих васпитних група са васпитачима. Представа је уједно и прослава пројекта мешовите васпитне групе ,,Путовање ракетом“. Угостили смо и наше дугогодишње партнере просветне саветнице, као и представнике локалне самоуправе.  

Share Button